#1




מצרכים:

2 קוטג' תנובה
4 כפות רסק עגבניות
2 ביצים
2 כפיות אורגנו מיובש(אפשר פחות)
קורט מלח
פתיתי גבינה צהובה/מוצרלה
דפי לזניה
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים מלבד הגבינ"צ ,משמנים מעט תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה,שוב בלילה.מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות.לאחר כ 30ד' מורידים את הניר ומשחימים מעט כ 10 ד'.מפזרים את הגבינ"צ וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה. מצננים כ 10-15 ד' ומגישים.

ניתן בקלות להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות.
והכי טעים ניתן לשדרג עם שאריות של גבינות..לבנה..פרמזן מגורדת

מתכונים מיוחדות לשבועות - רק כאן בפורטל הצעירים הישראלי, TGF !

*קרדיט ל- www.chef-lavan.co.il