#1

מצרכים


מספר מנות: 4


2 סלסלות תותים אדומים
70 גרם סוכר לבן
3 כפות סוכר חום דמררה
ליקר רימונים
חצי כפית קינמון
חצי כפית תמצית וניל
גלידה לפי טעם אישי


אופן ההכנה


1. מרחיקים את שורש התות וחותכים לרבעים.
2. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את סוכר הדמררה והסוכר הלבן. מערבבים דקה ומוסיפים את התותים.
3. בוחשים היטב עד ריכוך קל של התותים וקבלת גוון מעט חום.
4. מוסיפים את הקינמון, הוניל והליקר, מטגנים לעוד כמה דקות על חום נמוך.
5. את הגלידה מחלקים לכוס אישית ומעל יוצקים מהתותים החמים, מעטרים במקל קינמון טרי ומגישים.

קרדיט ל- chef-lavan.co.il