#1

מצרכים


מספר מנות: כמות: תבנית בגודל 20X27

לתחתית פצפוצים:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס ממרח שוקולד
4 כוסות פצפוצי אורז (120 גרם)

לשכבת שוקולד:
300 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
קליפת תפוז מגוררת
1 כף ליקר תפוז

אופן ההכנה


מכינים את התחתית:
במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.

מכינים שכבת שוקולד תפוז:
בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.

קרדיט ל- chef-lavan.co.il