#1

אם לא תגידו לה אחרת, וואטסאפ תעביר את הטלפון שלכם לפייסבוק בשביל להתאים לכם פרסומות. אפשר לבטל את זה, אבל צריך לעשות את זה עכשיו ולא לחכות







וואטספ הקפיצה או תקפיץ הודעה על תנאי השימוש החדשים, שרובנו מאשרים ולא טורחים לקרוא. לכן, היא מניחה שהסכמתם להעביר את המידע הזה. כשתפעילו את וואטסאפ, ותראו את תנאי השימוש החדשים אל תסכימו עדיין. הקליקו למטה על הקישור שמוביל לקריאה נוספת (1), הורידו את ה-V מהאפשרות לשתף מידע עם פייסבוק (2) ורק אז - הסכימו (3).










אם התבלבלתם, או לא הספקתם, וואטסאפ נותנת לכם 30 ימים להתחרט על כך, ואפשר לעשות את זה בשלושה צעדים. אל תחכו ש-30 היום הללו יחלפו.






לכתבה המלאה