#1

התחברתם לחשבון שלכם ממכשיר שאינו שלכם או שאינו נמצא ברשותכם? גוגל מאפשרת לכם עתה לצפות ברשימת המכשירים המחוברים לחשבון ולחסום להם את הגישה




לכתבה המלאה