#1

לזניה בשרית

אפשר להגיד לזניה

לזניה בתוספות שאנחנו אוהבים . משודרגת. טעימה.
תנסו ותהנו גם אתם.
המצרכים וההכנה:
לטגן 2 בצלים גדולים קצוצים ב-3 כפות שמן זית ולהזהיב.
להוסיף 3 שיני שום פרוסות ולטגן עם הבצל דקה.
להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר בעזרת מזלג תוך כדי טיגון
כשהבשר משנה את צבעו והופך פירורים להוסיף לסיר:
2 כפות פטרוזיליה או כוסברה טריה קצוצה
כוס גזר קצוץ קוביות קטנות
אפשר להוסיף מקלות של פלפלים צבעוניים טריים
לטגן ביחד כמה דקות תוך בחישה.
ולהוסיף:
קילו עגבניות טריות מגוררות ללא הקליפה
קופסה קטנה רסק עגבניות
3 כפות צ'ילי חריף - לשים לב לחריפות (אפשר לשים צ'ילי מתוק)
2 כפות קטשופ
כפית סוכר
פלפל שחור
כף גדושה מרק עוף —מלח להוסיף רק אחרי טעימה.
כוס מים רותחים או יותר לפי סמיכות הרוטב.
לערבב ולבשל ביחד כרבע שעה.
לטעום ולשפר טעמים.
להגיש על ספגטי או אורז
מסדרת שכבות של דפי לזניה ללא בישול מוקדם.
מציפה כל שורה בהרבה רוטב.
בעיקר את השכבה העליונה שלא תתייבש.
אופים מכוסה בניר כסף כ-30 דקות עד שהדפים רכים.


מוציאים ומצפים בציפוי שנבחר ואופים גלוי עוד כ-10 דקות.
חום 175 מעלות.
בהצלחה.
יוצא מיוחד. לא שיגרתי.
לפעמים מכסה בבשמל.
לפעמים בגבינה צהובה.
לפעמים בטחינה.
בהצלחה.



קרדיט לואללה