#1

המצרכים
350 גרם שקדים טחונים דק
350 גרם סוכר לבן
4 חלבוני ביצים
2 כפות ליקר שקדים אמרטו

אופן ההכנה
מקציפים את 4 החלבונים עד שמתקבל קצף נוקשה ומבריק
מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף
מוסיפים את השקדים הטחונים
מוסיפים את ליקר השקדים
מערבבים הכל ביסודיות

מרפדים מגש גדול בנייר אפיה
משמנים מעט את נייר האפיה, זה חיוני למניעת הדבקה למרות שבדרך כלל אין צורך לשמן נייר אפיה
בעזרת שתי כפיות מנחיתים גבעות קטנות של התערובת במגש, שומרים על מרווחים של 2 ס"מ בין עוגיה לעוגיה כדי לאפשר לה מקום לתפוח



מחממים תנור ל - 170 מעלות, אופים בין 10 ל - 15 דקות, עד שהעוגיה מזהיבה

לאחר הקירור, שומרים בקופסה אטומה, ומתענגים..


קרדיט למתכונים נט