#1

מצרכים :


1 כף רוטב טריאקי
1 כף רוטב סצ’ואן
300 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות של ס”מ
2 כפות שמן זית
2 ענפי סלרי אמריקאי, קצוץ
1 בצל סגול, קצוץ
200 גרם פטריות טריות, פרוסות
3 בצלים ירוקים, קצוצים
1 כף סוויט צ’ילי
נבטי צנונית לקישוט


אופן הככנה :

1. בקערה מערבבים רוטב סצ’ואן וטריאקי, ומשרים את קוביות העוף למשך כשעה.
2. מחממים ווק על להבה גבוהה. מוסיפים כף שמן זית אחת, מחממים, ומקפיצים סלרי ובצל במשך כ-3 דקות. מוסיפים פטריות ובצל ירוק, ומקפיצים ל-3 דקות נוספות. מעבירים לקערה.
3. מחממים בווק את כף שמן הזית הנותרת. מסיפים את העוף והמרינדה, ומקפיצים במשך כ-5 דקות. מוסיפים את הירקות והסוויט צ’ילי, מקפיצים כ-3 דקות נוספות.
4. מעבירים לקעריות הגשה, מקשטים עם נבטי צנונית ומגישים חם.
בתאבון !!!!

קרדיט לשף בועז קוינטנר לזוגלובק