#1

מצרכים:


1 כוס אורז
2 כוסות מים רותחים
250 ג"ר פיטריות שמפיניון טריות פרוסות או פטריות סחוטות היטב מקופסת שימורים קטנה
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון
כפית מלח
4 כפות שמן לבישול האורז



אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה ומוסיפים את הפיטריות, ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות. לסיר יוצקים 4 כפות שמן ומוסיפים את האורז, מטגנים קלות 2-3 דקות ומוסיפים את הפיטריות,המלח והמים.מביאים לרתיחה ומכסים במגבת ועליה מניחים את מכסה הסיר.מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים 15 דקות.לפתוח את הסיר כעבור -5 דקות.


בתיאבון!

קרדיט לאתר אחר.